Even voorstellen

Mijn naam is Olga, gediplomeerd NGS sportmasseuse.
Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste ben ik mij verder gaan specialiseren in de massage. Dit trok mijn aandacht met name; hoe bijzonder het is wat massages met een mens doen, hoe het geestelijk een zeer positieve bijdrage levert en zelfs de gezondheid er mee te verbeteren is.
De positieve reacties op de massages die ik gaf gaven mijzelf een enorme boost, kracht en positiviteit.
Wat kan er dan mooier zijn je beroep ervan te maken.

Naast de opleiding tot sportmasseur heb ik diverse massage -en wellness cursussen gevolgd en heb ik met veel enthousiasme mijn salon aan huis geopend en met trots al veel (vaste) klanten mogen ontvangen.

Ik heb passie voor het vak. Persoonlijke aandacht en ingaan op de specifieke wensen van de klanten vind ik zeer belangrijk.


Voor klachtbehandeling, sportmassage, ontspanningsmassage, wellness behandelingen of beautybehandelingen met volledige aandacht voor jou: bij Zennsi bent je aan het juiste adres!

Op zoek naar een massage die bij jouw wensen past? Vraag mij gerust om advies voor de juiste massage keuze.

info@zennsi.nl

Tijdens de Corona crisis, maart 2020, mijn andere passie tot uiting gebracht en Zennsi Jewelry gestart. Minimalistische sieraden met edelstenen met elk hun eigen krachtige werking. Verkrijgbaar in de webshop en in de salon.