Edelstenen


Edelstenen & Sterrenbeelden


Het is prachtig wat de kracht van edelstenen voor je kunnen betekenen. Edelstenen bereiken, in deze tegenwoordige tijd, steeds meer mensen die op zoek naar een 'houvast' die kampen met klachten als een depressie, burn-out, gebrek aan zelfvertouwen of dergelijke lichamelijke kwaaltjes. Edelstenen, met elk haar eigen bijzondere en betekenisvolle werking, bieden je een steuntje in de rug in je gestel/gezondheid/eigen kracht.
Edelstenen dien je, het liefst dicht op de huid, de gehele dag bij je te dragen om de werking te versterken. Daarom is een sierraad met edelstenen ideaal. Zo draag je ze altijd dicht bij je.
De edelstenen van Zennsi Jewelry zijn zo geselecteerd dat ze tegen water en zonlicht kunnen en niet verkleuren. Een edelsteen is een natuurproduct. Elk steentje is uniek in zijn soort van kleur en vorm, wat betekend dat geen één edelsteentje hetzelfde is. Houd er rekening mee dat de kleur en vorm van de edelsteen kan afwijken van de getoonde afbeeldingen op de website. De edelstenen worden altijd nauwkeurig uitgezocht en gematched.


Reinigen en Opladen Edelstenen

Om de werking van de edelstenen te versterken dien je de edelstenen regelmatig te 'reinigen' en 'op te laden'. Mocht je dit willen uiteraard. Er zijn veel manieren om dit te doen, op internet is hier veel over te vinden.
Edelstenen nemen door het dragen van alles op uit de omgeving, zoals negatieve energie en straling. De edelstenen dienen te worden 'ontladen' en weer opnieuw worden 'opgeladen' om de werking te herstellen. Één van reinigingsmethodes is de edelsteen (het sieraad) een nachtje in de aarde te leggen. De volgende dag kan je de edelsteen/het sieraad opladen door het de gehele dag in het zonlicht te leggen óf in het maanlicht.
De zon en de maan zijn krachtige 'oplaadbronnen' die de werking van de edelstenen weer versterken.
Ook zijn de edelstenen te reinigen door middel van het Palo Santo ritueel. Het stokje steek je aan. De rook die hierbij vrijkomt werkt zeer reinigend. De Palo Santo is te koop in de webshop. Klik hier

Advies is om de sieraden met edelstenen, die net in je bezit zijn gekomen, eerst te reinigen en op te laden alvorens je ze gaat dragen.
Zo maak je ze helemaal eigen!

Na verloop van tijd kunnen de edelsteenkralen aan de binnenzijde vies worden, omdat daar zich vuil ophoopt. Dit kan worden schoongemaak met dunne 'interdentale tandenragers'. Te koop bij iedere drogisterij.