Soorten Edelstenen


De edelstenen van Zennsi Jewelry zijn zo geselecteerd dat ze tegen water en zonlicht kunnen en niet verkleuren. Elk steentje heeft zijn eigen unieke kleur. Geen één edelsteentje is hetzelfde omdat het een natuurproduct is. Houd hier rekening mee. De edelstenen worden altijd nauwkeurig gematched.

Reinigen en Opladen Edelstenen

Om de werking van de edelstenen te versterken dien je de edelstenen regelmatig te reinigen en op te laden. Mocht je dit willen uiteraard. Er zijn veel manieren om dit te doen, op internet is hier veel over te vinden.

Edelstenen nemen door het dragen van alles op uit de omgeving, zoals negatieve energie en straling. De edelstenen dienen te worden 'ontladen' en weer opnieuw worden 'opgeladen' om de werking te herstellen.

Één van reinigingsmethodes is de edelsteen (het sieraad) een nachtje in de aarde te leggen.

De volgende dag kan je de edelsteen/het sieraad opladen door het de gehele dag in het zonlicht te leggen óf in het maanlicht. De zon en de maan zijn krachtige 'oplaadbronnen' die de werking van de edelstenen weer versterken.

Advies is om de sieraden met edelstenen, die net in je bezit zijn gekomen, eerst te reinigen en op te laden alvorens je ze gaat dragen.

Zo maak je ze helemaal eigen!
Edelstenen passend bij Sterrenbeelden