Over Zennsi Jewelry


Niet steeds je sieraden af hoeven doen bij dagelijkse bezigheden als handen wassen of douchen. Heerlijk toch ??
Dit is voor Zennsi Jewelry één van de musts bij het ontwerpen van sieraden.
Veel betaalbare goudkleurige sieraden, ook wel 'Gold plated', verkleuren snel en dienen af te worden gedaan bij het douchen. Wat voornamelijk erg vervelend is bij oorbellen. Die wil je als ze eenmaal in zitten ook in laten zitten. Met de sieraden van Zennsi Jewelry kan dit!
Dit is te danken aan de 14k Gold Filled, Sterling Silver en Stainless Steel materialen die verwerkt zijn in de sieraden.Waarom edelstenen?
Het is prachtig wat de kracht van edelstenen voor je kunnen betekenen. Edelstenen, met elk haar eigen bijzondere en krachtige werking, bieden je een steuntje in de rug in je gestel/gezondheid/eigen kracht. Edelstenen dien je, het liefst dicht op de huid, de gehele dag bij je te dragen om de werking te versterken. Daarom is het praktisch het in een sieraad verwerkt te hebben. Maar naar eigen mening zijn veel sieraden met edelstenen grof, niet van deze tijd, 'Gold plated' óf erg prijzig.
Fijne minimalistisch sieraden in combinatie met edelstenen én betaalbaar.. Wat nou als ik ze zelf ga maken? En zo begon het...

Minimalitsche sieraden zijn helemaal van deze tijd. Je kunt meerdere met elkaar combineren wat een speels effect geeft. Daarbij de edelstenen die langzaam hun intrek nemen als 'ondersteuning' of zelfs 'houvast' voor mensen die kampen met klachten als een depressie, burn-out, gebrek aan zelfvertouwen of dergelijke lichamelijke kwaaltjes.
Wat een goede combi! Hopend dat ik hier meer mensen blij mee kan maken.14k Gold Filled
Wat is Gold Filled nou eigenlijk?
Kort gezegd heeft het dezelfde voordelen en levensduur als massief goud, alleen met een ander prijskaartje!
- Vervaagt niet
- Verkleurt niet
- 100% allergievrij
- Je kunt er mee douchen en zwemmen
Gold Filled is een dikke laag 14 Karaat goud dat gebonden is aan een ander metaal. Het is niet te vergelijken met Gold plated waarbij een dun laagje goud over het metaal wordt gespoten. Deze vervaagd heel snel.
Bij Zennsi Jewelry is er voor gekozen om 14k Gold Filled te verwerken in de oorbellen. Dit omdat zij het meest worden blootgesteld aan o.a. shampoo's, parfums en huidzuren.

Als je oorbellen besteld bij Zennsi Jewelry wordt er een alcoholdoekje meegeleverd om de oorbellen mee schoon te maken alvorens je ze gaat dragen. Let op; reinig alleen het stukje wat in je oor gaat om schade aan de materialen te voorkomen.
Vind
hier de instructies hoe je de oorringen van Zennsi Jewelry gemakkelijk in doet.


Hoe onderhoud ik mijn 14k Gold Filled sieraden?

- Vermijd contact met chemische stoffen (denk ook aan parfum, zonnebrand)
- Afnemen met een beetje warm water
- Met een schone zachte doek opwrijven
That's it !Stainless Steel
Stainless Steel, ook wel roestvrij staal of RVS is erg sterk en gaat erg lang mee.
- Verkleurt niet
- Geeft niet af op de huid
- 100% allergievrij
- Je kunt er mee douchen


Hoe onderhoud ik mijn Stainless Steel Gold sieraden?

- Aangeraden wordt er niet mee te zwemmen
- Vermijd contact met chemische stoffen (denk ook aan parfum, zonnebrand)
- De ph-waarde van de huid kán het materiaal aantasten (dit is per persoon verschillend)
- Afnemen met een beetje warm water
- Met een schone zachte doek opwrijven
That's it !Edelstenen
De edelstenen van Zennsi Jewelry zijn zo geselecteerd dat ze tegen water en zonlicht kunnen en niet verkleuren. Elk steentje heeft zijn eigen unieke kleur. Geen één edelsteentje is hetzelfde omdat het een natuurproduct is. Houd hier rekening mee. De edelstenen worden altijd nauwkeurig gematched.

Reinigen en Opladen Edelstenen
Bij edelstenen is het onderhoud een ander verhaal.
Om de werking van de edelstenen te versterken dien je de edelstenen regelmatig te reinigen en op te laden. Mocht je dit willen uiteraard. Er zijn veel manieren om dit te doen, op internet is hier veel over te vinden.
Edelstenen nemen door het dragen van alles op uit de omgeving, zoals negatieve energie en straling. De edelstenen dienen te worden 'ontladen' en weer opnieuw worden 'opgeladen' om de werking te herstellen.
Één van reinigingsmethodes is de edelsteen (het sieraad) een nachtje in de aarde te leggen.
De volgende dag kan je de edelsteen/het sieraad opladen door het de gehele dag in het zonlicht te leggen óf in het maanlicht. De zon en de maan zijn krachtige 'oplaadbronnen' die de werking van de edelstenen weer versterken.

Advies is om de sieraden met edelstenen, die net in je bezit zijn gekomen, eerst te reinigen en op te laden alvorens je ze gaat dragen.
Zo maak je ze helemaal eigen!Leuk Weetje:

De namen van de sieraden, was het je al opgevallen? De sieraden van Zennsi Jewelry hebben allen vrouwelijke namen die beginnen met de letters ZENNSI ;
Z: Oorringen
E: Kettingen
N: Armbanden

N: Enkelbandjes
S: Oordots
I: RingenGive yourself a little bit of Zenn

Enjoy your Jewels -xMocht je nog vragen hebben, mag je altijd contact opnemen via e-mail webshop@zennsi.nl