SportmassageSportmassage is een stevige massagevorm gericht op de spieren.
Er worden diverse massagetechnieken gebruikt waaronder diepe knedingen om de spieren te ontdoen van afvalstoffen. De spierspanning neemt hierdoor af, de circulatie verbetert en de spieren voelen soepeler en meer ontspannen aan.

Sportmassage heeft een preventieve werking en zorgt voor een sneller herstel na het sporten of lichamelijke arbeid. Het is zeer geschikt voor mensen die door stress of een verkeerde houding last hebben van spanning, vermoeidheid of stijfheid. Bij rug-, nek- en schouderklachten of hoofdpijn/ migraine is een sportmassage aan te bevelen.

Tijdens de massage wordt al snel gevoeld waar de problemen zitten. Door stijfheid of verkramping van de spieren kan er een opeenhoping van afvalstoffen ontstaan wat voelbaar is. Deze plekken worden dan ook grondig gemasseerd. Iedere spier van je lichaam wordt als het ware schoongemaakt en los gekneed waardoor stijf- en stramheid verdwijnt. De spieren zullen weer soepel en ontspannen gaan aanvoelen en uiteindelijk zal de spierconditie verbeteren.


Na afloop van de behandeling is het belangrijk om voldoende water te drinken, zodat de losgemaakte afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

De behandeling werkt behoorlijk door, in de komende 2 á 3 dagen na de massage kan men nog lichte spierpijn of vermoeidheid ervaren, daarna is het effect optimaal.

Sportmassage achterzijde | 60 minuten | € 60,-
(rug-nek-schouders, armen-handen, achterkant benen, voeten, hoofd)

Sportmassage deelgebied | 30 minuten | € 35,-

Extra voordelig
Strippenkaart 5 behandelingen deelgebied| € 150,-

Strippenkaart 5 behandelingen sportmassage achterzijde | € 275,-