Over Zennsi Jewelry


Niet steeds je sieraden af hoeven doen bij dagelijkse bezigheden als douchen. Heerlijk toch ??
Dit is voor Zennsi Jewelry één van de musts bij het ontwerpen van sieraden.
Veel betaalbare goudkleurige sieraden, ook wel 'Gold plated', verkleuren snel en dienen af te worden gedaan bij het douchen. Wat voornamelijk erg vervelend is bij oorbellen. Die wil je als ze eenmaal in zitten ook in laten zitten. Met de sieraden van Zennsi Jewelry kan dit!
Dit is te danken aan de 14k Gold Filled, Sterling Silver en Stainless Steel materialen die verwerkt zijn in de sieraden.Waarom edelstenen?
Het is prachtig wat de kracht van edelstenen voor je kunnen betekenen. Edelstenen, met elk haar eigen bijzondere en krachtige werking, bieden je een steuntje in de rug in je gestel/gezondheid/eigen kracht. Edelstenen dien je, het liefst dicht op de huid, de gehele dag bij je te dragen om de werking te versterken. Daarom is het praktisch het in een sieraad verwerkt te hebben. Maar naar eigen mening zijn veel sieraden met edelstenen grof, niet van deze tijd, 'Gold plated' óf erg prijzig.
Fijne minimalistisch sieraden in combinatie met edelstenen én betaalbaar.. Wat nou als ik ze zelf ga maken? En zo begon het...

Minimalitsche sieraden zijn helemaal van deze tijd. Je kunt meerdere met elkaar combineren wat een speels effect geeft. Daarbij de edelstenen die langzaam hun intrek nemen als 'ondersteuning' of zelfs 'houvast' voor mensen die kampen met klachten als een depressie, burn-out, gebrek aan zelfvertouwen of dergelijke lichamelijke kwaaltjes.
Wat een goede combi! Hopend dat ik hier meer mensen blij mee kan maken.


Leuk weetje:
De namen van de sieraden, was het je al opgevallen?
De sieraden van Zennsi Jewelry hebben allen vrouwelijke namen die beginnen met de letters ZENNSI ;
Z: Oorringen
E: Kettingen
N: Armbanden

N: Enkelbandjes
S: Oordots
I: Ringen


Give yourself a little bit of Zenn

Enjoy your Jewels -xMocht je nog vragen hebben, mag je altijd contact opnemen via e-mail info@zennsi.nl


Zennsi Jewelry
info@zennsi.nl
KvK 63771748
Btw NL001174178B39Copyright © zennsi.nl - Disclaimer - Cookiebeleid