Over Zennsi Jewelry

Zennsi Jewelry is ontstaan uit liefde voor edelstenen. Edelstenen draag je het liefst de hele dag/nacht dicht bij je om de krachtige werking van de stenen te versterken. Het is daarom ideaal de edelstenen in een sieraad verwerkt te hebben. Bij Zennsi Jewelry staat kwaliteit voorop. Alle sieraden zijn Waterproof zodat je ze zonder zorgen ook echt de gehele dag kunt dragen. Bij het douchen, zwemmen, sporten, slapen etc.
Elk item wordt per klant met liefde en gevoel gepersonaliseerd en handgemaakt.
Niet steeds je sieraden af hoeven doen bij dagelijkse bezigheden als douchen. Heerlijk toch? Dit is voor Zennsi Jewelry één van de musts bij het ontwerpen van sieraden.
Dit is te danken aan de 14k Gold Filled, Sterling Silver en Stainless Steel materialen die verwerkt zijn in de sieraden.


Waarom edelstenen?
Het is prachtig wat de kracht van edelstenen voor je kunnen betekenen. Edelstenen, met elk haar eigen bijzondere en betekenisvolle werking, bieden je een steuntje in de rug, in je gestel/gezondheid/eigen kracht. De edelstenen bereiken, in deze tegenwoordige tijd, steeds meer mensen die op zoek naar een 'houvast' die kampen met klachten als een depressie, burn-out, gebrek aan zelfvertouwen of dergelijke lichamelijke kwaaltjes.
Edelstenen dien je, het liefst dicht op de huid, de gehele dag bij je te dragen om de werking te versterken. Daarom is het praktisch het in een sieraad verwerkt te hebben.
Veel sieraden met edelstenen zijn grof, niet van deze tijd, 'Gold plated' óf erg prijzig. Zennsi Jewelry maakt zich uniek door de minimalistisch waterproof sieraden met fijne edelstenen, de lange levensduur én haar betaalbaarheid. Zennsi Jewelry hoopt ook jou blij te kunnen maken met haar sieraden.
Elk sieraad wordt met liefde handgemaakt en gepersonaliseerd. Uniek, speciaal en betekenisvol.


Leuk weetje:
De namen van de sieraden, was het je al opgevallen?
De sieraden van Zennsi Jewelry hebben allen vrouwelijke namen die beginnen met de letters ZENNSI
;

Z: Oorringen
E: Kettingen
N: Armbanden
N: Enkelbandjes
S: Oordots
I: Ringen


Give yourself a little bit of Zenn


Mocht je nog vragen hebben, mag je altijd contact opnemen via e-mail info@zennsi.nl