Retourbeleid

Wil je een product retourneren? Dat kan binnen 7 dagen na ontvangst. Stuur een mail naar info@zennsi.nl
vermeldt hierin duidelijk jouw naam, ordernummer, het product dat je wilt retourneren, je rekeningnummer, en de reden van retour. Zodra je een bevestiging van retour hebt ontvangen per mail kun je het ongebruikte artikel in de originele verpakking terugsturen naar het retouradres die je in de mail ontvangt.

De retourkosten zijn geheel voor de koper. Er wordt geen garantie gegeven op retourzendingen. Het is daarom raadzaam altijd het pakketje te retourneren via pakketpost met een Track & Trace code, zodat je zelf inzicht hebt in de status van een pakket en deze kunt traceren mocht er iets mee gebeuren. Liever geen 'Jewelry' in de naam vermelden op de verpakking, dit kan namelijk leiden tot diefstal van het pakketje.

Wanneer het pakket retour is ontvangen zal Zennsi Jewelry controleren of deze in originele staat is ontvangen en binnen 10 dagen het retourbedrag overmaken naar het door jouw opgegeven rekeningnummer.

Let op;
Oorbellen die je bij Zennsi Jewelry hebt gekocht kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is op deze producten ook niet van toepassing.