Hoe krijg je eenvoudig de Gold filled oorringen in?

De Gold filled oorringen van Zennsi Jewelry zijn erg fijn! Één van de grootste voordelen van de oorringen is dat je ze niet voelt zitten. Geen klap-systeem wat kan gaan irriteren of scherpe onderdelen die tegen je oorlel aandrukken. Verder hebben ze een minimalistische uitstraling, dus geen opzichtige sluiting of ander systeem wat je ziet zitten.
De Sterling Zilveren oorringen hebben wel een klapsysteem. Er wordt nog hard gezocht naar een zelfde systeem in Sterling Zilver. Het advies is om deze oorringen achterstevoren in te doen zodat de sluiting achter je oorlel valt.

Instructies Gold filled oorringen

1

Trek voorzichtig het pinnetje iets uit het buisje van de oorring en open de oorring zijwaarts.
De ringetjes zijn behoorlijk soepel en kunnen wel wat hebben. (Echter handle with care: wanneer je ze te ver buigt kunnen ze knappen of breken).

2
Maak de oorbellen en je oor schoon met het bijgeleverde alcoholdoekje. Zorg ook dat je handen schoon zijn.
Plaats het pinnetje in jouw oorgaatje.

3

Beweeg de oorring weer zijwaarts naar elkaar toe om het te sluiten. Klik het pinnetje terug in het buisje van de oorbel.
Tip; wanneer je het lastig vindt om dit achter je oorlel te doen kun je het oorringetje ook van achter naar voren inbrengen zodat je aan de voorkant ziet wat je doet.

4

Wanneer het pinnetje in het buisje zit controleer goed of de oorbel gesloten is.
Druk nu voor de zekerheid het pinnetje iets in het buisje door het gehele oorringetje tussen je duim en wijsvinger vast te houden en naar elkaar toe te drukken.


Algemene tips bij het gebruik van oorbellen

  • Maak nieuw gekochte oorbellen altijd schoon met alcohol. Er wordt een alchoholdoekje meegeleverd bij bestelde oorbellen van Zennsi Jewelry. Let wel op alleen het gedeelte wat in je oor gaat schoon te maken om verdere schade aan de materialen te voorkomen.
  • Iedere huid/oorlel reageert anders op het verwisselen van oorbellen, de ene is net wat gevoeliger dan de andere. Heb je last van irritatie of is je gaatje zelfs ontstoken? Zorg dan dat je jouw oorbel en jouw gaatje goed schoon houdt. Een tip; kook water, strooi hier wat zeezout in, laat dit afkoelen en dep meerdere keren per dag je oor met deze zoutoplossing. Desinfecteert op de meest effectieve en natuurlijke manier. Geef het een paar dagen de tijd, de rust en plaats pas weer oorbelletjes wanneer het weer rustig is.
  • Heb je moeite met het indoen van ringetjes, doe ze dan eens van achter naar voren in. Grote kans dat het wel lukt doordat je het pinnetje en het buisje kunt zien.


Enjoy your Jewels! -x