Voorwaarden Giftcard

Hoe gebruik ik de Zennsi Jewelry Giftcard?

 1. Om een Giftcard te gebruiken dien je de door jouw geselecteerde producten in het 'winkelmandje' te plaatsen.
 2. Tijdens het betaalproces vul je jouw unieke code in bij het kopje: 'couponcode'.
 3. Het bedrag van jouw Giftcard wordt van het totaalbedrag afgehaald.
 4. Het bedrag van de Giftcard kan alleen in één keer worden uitgegeven.
 5. Per bestelling kun je één Giftcard invoeren.

Voorwaarden gebruik Giftcard

In aanvulling op de Algemene Voorwaarden zijn deze voorwaarden van toepassing op door Zennsi Jewelry uitgegeven Giftcards. Door gebruik te maken van een Giftcard aanvaard je deze voorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Zennsi Jewelry uitgegeven Giftcards (als gedrukte papierencadeaukaarten) hierna genoemde: 'Giftcards'.
 2. Iedere Giftcard is voorzien van een unieke code. Iedere Giftcard wordt slechts één maal verstrekt. Het is handig als je deze zorgvuldig bewaard, bij verlies of diefstal vindt geen vergoeding plaats. Alleen het origineel met de orginele code kan gebruikt worden bij een aankoop bij Zennsi Jewelry. Zennsi Jewelry behoudt zich het recht voor om een Giftcard uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele unieke Giftcard code en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen
 3. De waarde (€10, €20 of €30), vervaldatum en voorwaarden staan op de Giftcard.
 4. De Zennsi Jewelry Giftcard is 1 jaar na uitgifte datum geldig. Na de vervaldatum kan de Giftcard niet meer worden gebruikt.
 5. Giftcards kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 6. Giftcards of restwaarden ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 7. De Giftcard kan eenmalig worden gebruikt en alleen in één keer worden besteed.
 8. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Giftcard, dient het verschil betaald te worden met iDeal. Eventuele restwaarden komen te vervallen.
 9. Het is niet toegestaan Giftcards of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (hacking).
 10. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Giftcards wordt ontzegd.
 11. Het is niet toegestaan Giftcards op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 12. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd en Zennsi Jewelry behoudt het recht daartoe. Wij raden je aan om deze Giftcards voorwaarden telkens voor het gebruik van een Giftcard te raadplegen. Blijf je na ingaan van de wijzigingen Giftcards gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde voorwaarden. Deze voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 11 mei 2020.
 13. Heb je vragen of opmerkingen over het gebruik van de Giftcards of problemen bij het inwisselen, neem dan even contact op via: info@zennsi.nl Zennsi Jewelry doet haar best jou zo spoedig mogelijk een reactie te sturen en jouw vraag te behandelen.